2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Ξένες Γλώσσες:

Κανάτα με φίλτρο νερού. Ecosoft Luna OCEANA 3.5L

Δεν υπάρχει απόθεμα
FMVLUNABEXP
20.00
(με ΦΠΑ)

Η πανέμορφη αυτή κανάτα μπορεί να αποθηκεύσει 2 λίτρα φιλτραρισμένου νερού και μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τα άλατα και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες. Έχει πανέμορφο σχεδιασμό και χρώμα που ανεβάζει τη διάθεση.


  • Κόστος αποστολής
  • Συνολική χωρητικότητα 3,5 λίτρα. Χωρητικότητα φιλτραρισμένου νερού 2 λίτρα
  • Περιλαμβάνει ένα ανταλλακτικό φίλτρο που μειώνει το χλώριο και τα παράγωγά του όπως το χλωροφόρμιο, τα άλατα, τα τριαλογονομεθάνια, τα βιομηχανικά απόβλητα και πολλές άλλες βλαβερές για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες.
  • Το ανταλλακτικό διαρκεί 2 μήνες ή 150 λίτρα νερού.
  • Όμορφος σχεδιασμός.
  • Μπορείτε να πάρετε την κανάτα στο εξοχικό σας ή σε μία εκδρομή για να απολαμβάνετε πάντα καθαρό και υγιεινό νερό.Λεπτομέρειες για την κανάτα με φίλτρο νερού Ecosoft Luna OceanaΔιαθέτει καπάκι που ανοίγει μόνο του όταν σερβίρετε νερό. Αυτό βοηθάει ώστε να μην μπαίνει σκόνη στο νερό της κανάτας. Επίσης, η ειδική αντιολισθητική βάση κρατάει την κανάτα στη θέση της και δεν γρατσουνάει τα έπιπλα ή τον πάγκο της κουζίνας σας.
Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ.ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ .Η ΟΨΗ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΜΨΗ .
Πολυ οικονομικη λυση και πολυ ευκολη στη μεταφορα.
Γράψτε μία κριτική
Κατασκευαστές:
Ecosoft

Προσθέστε ανταλλακτικά φίλτρα με ΕΚΠΤΩΣΗ 20%


Οδηγίες: Προσθέστε τη συσκευή στο καλάθι σας. Έπειτα, από τα ανταλλακτικά φίλτρα παρακάτω, προσθέστε όσα θέλετε. Αυτόματα στο ταμείο θα κερδίσετε έκπτωση 20%.

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 & 210 27 55 681
Για ό, τι χρειάζεστε!