2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Επαγγελματική Αντίστροφη Ώσμωση Ecosoft MO 6500

In stock
MO 6500
4,390.00

Με διαπερατότητα μόλις στα 0,0001 μικρά, αυτό το φίλτρο αφαιρεί τελείως από το νερό όλες τις βλαβερές ουσίες όπως τον μόλυβδο, τα νιτρικά, το αρσενικό, τα φυτοφάρμακα, τα άλατα, τα εντομοκτόνα, τα μικρόβια, τους μικροοργανισμούς, τα βακτήρια κ.α.. Παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα και είναι ιδανικό για νησιά, για περιοχές με πολλά άλατα ή για περιοχές με πολύ δύσκολα νερά όπως η Χαλκιδική. Η συσκευή κατασκευάζεται από την εταιρία Ecosoft, μία εταιρία με διεθνή παρουσία και εργοστάσια σε Γερμανία και Ουκρανία. Η μεμβράνη της ώσμωσης κατασκευάζεται στις ΗΠΑ από την DOW FILMTEC

Το σύστημα είναι ιδανικό για βιοτεχνίες και βιομηχανίες ή για επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις σε αφαλατωμένο και καθαρό νερό.

Διαθέτει όργανα μέτρησης κι αισθητήρες για να γνωρίζετε πάντα την ποιότητα του εισερχόμενου και καθαρού νερού.

Είναι πλήρως αυτόματο για να περιορίζονται τα ανθρώπινα λάθη και να μην διακόπτεται χωρίς λόγο η λειτουργία του.

+
 • Κόστος αποστολής

Η συσκευή:

 • Κατασκευάζεται από την Γερμανική εταιρία Ecosoft, μία εταιρία με διεθνή παρουσία και με εργοστάσια σε Ουκρανία και Γερμανία.
 • Παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα. Είναι ιδανική για νησιά και περιοχές με πολύ σκληρό νερό.
 • Είναι ιδανική για την περιοχή της Χαλκιδικής και για αγροτικές περιοχές με αυξημένα νιτρικά ή και αρσενικό.
 • Αφαιρεί τελείως όλες τις βλαβερές ουσίες από το νερό καθώς και ιούς και βακτήρια.
 • Περιλαμβάνει όλα τα παρελκόμενα για τη σύνδεση.
 • Χρειάζεται έμπειρα χέρια ή υδραυλικό για την εγκατάσταση.
 • Παραγωγή νερού: 4.6 λίτρα το λεπτό
 • Μεμβράνη: 1χ XLE-4040
 • Εσωτερική πίεση: 2-6 bar
 • Κατανάλωση νερού: 0.5 - 0.6 λίτρα το λεπτό
 • Κατανάλωση ρεύματος: 0,67 kW
 • Διαστάσεις (Πλάτος, Βάθος, Ύψος): 540mm x 405mm x 1450mm
 • Συνδέσεις: 1/2"
 • Ροή νερού ανακύκλωσης: 13 - 15 λίτρα το λεπτό
 • Ροή νερού αποχέτευσης: 1,2 - 1,7 λίτρα το λεπτό

Βίντεο - παρουσίαση του προϊόντος

Τα οφέλη του συστήματος

shield

100% προστασία

Το σύστημα σταματά τη λειτουργία του όταν εντοπίζει προβλήματα. Όταν κινδυνεύει η μεμβράνη, τότε εφαρμόζει πλήρη καθαριότητα στην μεμβράνη πριν μπει ξανά σε λειτουργία.

water drop

6500 L καθαρό νερό την ημέρα

Ταχύτατη παραγωγή για να καλύψει τις ανάγκες σας. Ανακυκλώνει το απορριφθέν νερό για να μειωθεί το νερό που απορρίπτεται στην αποχέτευση.

worker

Συνεχής παρακολούθηση με ειδικά όργανα

Το σύστημα διαθέτει ενσωματωμένα όργανα κι αισθητήρες που παρακολουθούν συνεχώς και στιγμιαία το παραγόμενο καθαρό νερό. Έτσι μπορείτε να το προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες κι απαιτήσεις.

illumination

Πλήρως αυτοματοποιημένο

Το σύστημα είναι αυτόματο έτσι ώστε να περιορίζονται τα ανθρώπινα λάθη και να έχετε πάντα καθαρό νερό χωρίς προβλήματα

quality

Ποιοτικά εξαρτήματα κι υλικά κατασκευής

Όλα τα εξαρτήματα προέρχονται από τους καλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο. Η μεμβράνη για παράδειγμα κατασκευάζεται από την Dow Filmtec στις ΗΠΑ.

low noise

Αθόρυβο

Σε σχέση με αντίστοιχα συστήματα του εμπορίου, το συγκεκριμένο είναι αθόρυβο και ο θόρυβος της αντλίας δεν είναι ενοχλητικός. Έτσι δεν χρειάζεται να ηχομονώσετε τον χώρο που θα βρίσκεται το σύστημα.

Επεξεργαστής ОС 6000

controller

Μετράει τη ροή και τον όγκο του καθαρού νερού

Μετράει την ποιότητα του εισερχόμενου νερού και του επεξεργασμένου νερού

Λειτουργία απόρριψης καθαρού νερού

Πώς λειτουργεί

Η επαγγελματική - βιοτεχνική αντίστροφη ώσμωση MO 6500 χρησιμοποιείται για την αφαλάτωση νερού. Το νερό εισαγωγής πρέπει να είναι χαμηλής ή μέτριας σκληρότητας. Αποτελείται από μεταλλική βάση, προφίλτρο στερεών σε φιλτροθήκη υψηλής αντοχής σε πιέσεις, ισχυρή αντλία νερού, μεμβράνη ώσμωσης, ελεγκτές ροής κι επεξεργασίας και φυσικά όλα τα απαραίτητα για τη σύνδεση.

Η λειτουργία της είναι η εξής: Πρώτα, το νερό εισέρχεται στο φίλτρο στερεών όπου αφαιρούνται τα χώματα, οι λάσπες και η σκουριά. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να ρίξετε στο νερό ειδικά αποσκληρυντικα υγρά, εάν η σκληρότητα είναι πάνω από το φυσιολογικό. Έπειτα, η ισχυρή αντλία νερού σπρώχνει το νερό στη μεμβράνη της ώσμωσης όπου το νερό διαχωρίζεται σε καθαρό και απορριφθέν νερό. Το καθαρό νερό πηγαίνει κατευθείαν είτε σε δεξαμενή νερού είτε για την χρήση για την οποία το χρειάζεστε. Το απορριφθέν νερό δεν απορρίπτεται κατευθείαν στην αποχέτευση όμως. Με ειδικούς ελεγκτές, το σύστημα κρατάει ένα ποσοστό με σκοπό να ρυθμίσει την πίεση στη θήκη της μεμβράνης. Έπειτα, προσπαθεί να το ανακυκλώσει, περνώντας το πάλι από τη μεμβράνη. Το νερό που θα καταφέρει να καθαρίσει θα προχωρήσει με το υπόλοιπο καθαρό νερό, ενώ αυτό που δεν μπορεί να καθαρίσει ούτε μετά την ανακύκλωση, απορρίπτεται τελικά στην αποχέτευση.

Όταν η λειτουργία του συστήματος διακόπτεται λόγω της ανάστροφης πίεσης του νερού, τότε το σύστημα αυτόματα κάνει έναν καθαρισμό της μεμβράνης πριν μπει σε λειτουργία ξανά. Τα ενσωματωμένα όργανα μέτρησης σας δείχνουν θερμοκρασία, αγωγιμότητα, πιέσεις κτλ του καθαρού νερού.

Τα ανταλλακτικά φίλτρα

dow filmtec

Στο πρώτο στάδιο υπάρχει ένα φίλτρο στερεών το οποίο αφαιρεί τα χώματα, τις λάσπες και τη σκουριά και προστατεύει τη μεμβράνη της ώσμωσης. Πρέπει να αντικαθίσταται τουλάχιστον κάθε 3 μήνες. Έπειτα, το νερό περνάι από την μεμβράνη DOW Filmtec™ LCLE-4040 που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ. Η μεμβράνη πρέπει να αλλάζει τουλάχιστον κάθε 6 μήνες. Βέβαια μπορείτε να παρακολουθείτε την ποιότητα του νερού στα διάφορα όργανα του συστήματος για να ξέρετε ακριβώς πότε χρειάζονται αντικατάσταση τα φίλτρα.

Κατασκευαστές:
Ecosoft

Δε βρέθηκαν Κριτικές

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 | 210 27 55 681 | 210 411 6497
Για ό, τι χρειάζεστε!