Φίλτρα Νερού Doulton

Η Primato Hellas είναι ο επίσημος διανομέας των φίλτρων νερού Doulton στην Ελλάδα.

Φίλτρα Νερού Doulton: Η Doulton παίρνει τα φύκια που βρίσκονται στους πάτους γεωλογικών λιμνών και λιμνοθαλασσών. Αυτά τα φύκια μπορεί να βρίσκονται εκεί για εκατομύρια χρόνια και παράγουν το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή της γνωστής πορσελάνης καθώς και για διάφορες άλλες εφαρμογές του εμπορίου.

Αφού λοιπόν αυτά τα φύκια πάρουν τη μορφή της πορσελάνης, τους προσδίδεται μία πορώδη επιφάνεια που ζεσταίνεται σε θερμοκρασίες πάνω από 1000 °C. Αυτό το υλικό είναι χημικά αδρανές και μπορεί να αποθηκευτεί για μία αιωνιότητα χωρίς να χάσει τις ιδιότητές του.

Τα κεραμικά φίλτρα νερού της Doulton δεν επηρεάζουν τα μεταλλικά στοιχεία και το οξυγόνο – έτσι χαρίζουν στο νερό μία γεύση σαν φρέσκο νερό από πηγή. Κάποια από τα πολλά παθογόνα που αφαιρούνται κατά το φιλτράρισμα είναι η χολέρα, η αμοιβική δυσεντερία, ο τύφος, E.coli, τα κρυπτοσπορίδια, σπόροι άνθρακα, colibacillose, bilharzia, και διάφορα άλλα.

4.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Συνδέει φίλτρα νερού με συνδέσεις 3/8 με οποιαδήποτε βρύση του εμπορίου 

+

4.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Ενώνει τον κλέφτη νερού με το σωληνάκι του φίλτρου νερού της Doulton

+

5.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Συνδέεται στην κρύα παροχή με συνδέσεις 1/2 της ίντσας. Ιδανικό εάν θέλετε να συνδέσετε φίλτρο νερού της Doulton.

+

15.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με αυτό το φίλτρο θα μπορέσετε να μειώσετε τα χώματα, τη λάσπη, την άμμο και τη σκουριά από το νερό. Είναι ένα εκπληκτικό προ-φίλτρο, δηλαδή προστατεύει το επόμενο στάδιο φιλτραρίσματος νερού και είναι ιδανικό για περιοχές με πολλά χώματα και λάσπη. Ταιριάζει μόνο σε συσκευές Doulton. Φυσικά, όπως και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της Doulton, κατασκευάζεται στην Αγγλία.

+

18.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Είναι "ανοικτό" και από τις δύο μεριές (Open Both Ends) και άρα ταιριάζει στις περισσότερες συσκευές του εμπορίου. Δεν χρειάζεται δηλαδή να έχετε συσκευή Doulton για να βάλετε αυτό το φίλτρο. Αποτελείται από ένα εξαιρετικά λεπτό κεραμικό υλικό ικανό να μειώσει τα απλά όπως τα χώματα, τις λάσπες και τη σκουριά, αλλά και πιο "δύσκολα" στοιχεία όπως τα κρυπτοσπορίδια, τις κύστες,τα βακτήρια και τη θολότητα. Είναι προ-φίλτρο, άρα συνήθως το βάζουμε σε διπλά ή τριπλά φίλτρα σαν πρώτο στάδιο για να προστατέψουμε τα επόμενα στάδια φιλτραρίσματος νερού. Είναι εμποτισμένο με ασήμι, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί και αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων και βακτηρίων. Κατασκευάζεται στην Αγγλία, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της Doulton.

+

20.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Ο διανομέας αυτός ταιριάζει σε όλα τα φίλτρα νερού άνω πάγκου της Doulton αλλά και σε όλα τα φίλτρα άνω πάγκου που έχουν σωληνάκι με διατομή 3/8 της ίντσας. Κατασκευάζεται στην Αγγλία με υψηλής ποιότητας υλικά. Με τον διανομέα μπορείτε να επιλέξετε φιλτραρισμένο νερό για να πιείτε ή αφιλτράριστο νερό για να πλύνετε τα πιιάτα.

+

39.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το κορυφαίο φίλτρο της Doulton ταιριάζει στις συσκευές Doulton HCP, HCS, HIP, HIP Duo, HCP Duo και Eco Fast και μειώνει αποτελεσματικά τις πιο δύσκολες βλαβερές ουσίες που υπάρχουν στο νερό, ακόμα και τον μόλυβδο! Το best - seller της Doulton κατασκευάζεται στην Αγγλία, όπως και τα υπόλοιπα φίλτρα αυτής της εταιρίας. Με αυτό το φίλτρο θα μείνετε 100% ικανοποιημένοι από την ποιότητα του νερού σας και θα μπορείτε να το απολαμβάνετε με ευχαρίστηση εσείς και η οικογένειά σας. Ικανό να αφαιρέσει ακόμα και τη χολέρα, αυτό το φίλτρο αποτελεί σίγουρα εγγύηση ποιότητας.

+

39.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Αν το νερό του σπιτιού σας έχει πολλά άλατα, τότε μόλις βρήκατε το σωστό φίλτρο για αυτήν την περίπτωση. Το φίλτρο Doulton Cleansoft αποτελείται από διατροφική ρητίνη ανταλλαγής ιόντων που μειώνει τα άλατα από το πόσιμο νερό. Τοποθετείται σε διπλά ή τριπλά φίλτρα της Doulton όπως το HCP DUO και HIP DUO σαν πρώτο στάδιο. Έτσι το νερό εισέρχεται χωρίς άλατα στο δεύτερο στάδιο φιλτραρίσματος νερού κάτι που επιτρέπει στο φίλτρο του δευτέρου σταδίου να λειτουργεί ανεμπόδιστα. Ταιριάζει μόνο στις συσκευές της Doulton ® HCP, HCS, HIP, HCP DUO, HIP DUO κι ECO FAST. Όπως και τα υπόλοιπα φίλτρα αυτής της εταιρίας, κατασκευάζεται στην Αγγλία με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

+

39.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το φίλτρο μείωσης νιτρικών της Doulton τοποθετείται στο πρώτο στάδιο φιλτραρίσματος και ταιριάζει μόνο σε συσκευές της αγγλικής DOULTON. Στο δεύτερο στάδιο μπορείτε να βάλετε ένα ανταλλακτικό φίλτρο UltraCarb, UltraCarb Chlorasyl ή UltraCarb SI που μειώνουν μία μεγάλη λίστα από χημικά και βελτιώνουν τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.

+

42.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το "νέο αγαπημένο" φίλτρο της Doulton είναι στην ουσία ένα αναβαθμισμένο Doulton ULTRA CARB που εξαλείφει το χλώριο και τις χλωραμίνες. Ικανό να μειώσει το μόλυβδο, παθογόνους μικρο-οργανισμούς, βακτήρια, ακόμα και τη χολέρα, αυτό το φίλτρο αποτελεί εγγύηση ποιότητας για να μπορείτε εσείς κι η οικογένειά σας να απολαμβάνετε το νερό του σπιτιού σας. Ταιριάζει στις συσκευές Doulton HCP, HCS, HIP, HCP DUO, HIP DUO και Eco Fast. Εάν στην περιοχή σας γίνονται συχνά υπερχλωριώσεις ή αν η έντονη μυρωδιά είναι το βασικό πρόβλημα του νερού σας, τότε μόλις βρήκατε το κατάλληλο φίλτρο. Κατασκευάζεται στην Αγγλία από υψηλής ποιότητας υλικά και με τις καλύτερες προδιαγραφές.

+

42.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Ταιριάζει μόνο στη συσκευή Franke. Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο

+

45.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Η μακριά λίστα μολυσματικών ουσιών που αφαιρεί αυτό το φίλτρο σε συνδυασμό με τη μείωση αλάτων, το βάζει αμέσως πρώτο στη λίστα των καλύτερων φίλτρων του κόσμου! Ικανό να μειώσει από τα πιο απλά όπως το χλώριο και το χλωροφόρμιο μέχρι τα πιο δύσκολα όπως E. Coli, Σαλμονέλα, μόλυβδο, ακόμα και Τύφο, το φίλτρο αυτό είναι η καλύτερη επιλογή σας για πεντακάθαρο και κρυστάλλινο νερό χωρίς άλατα. Ταιριάζει στις συσκευές Doulton HCP, HCS, HIP, HCP DUO, HIP DUO και Eco Fast. Η γεύση του νερού είναι απίστευτη και η ποιότητα ασυναγώνιστη. Κατασκευάζεται στην Αγγλία με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και είναι ένα φίλτρο που θα το λατρέψετε.

+

49.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα
Ταιριάζει μόνο στη συσκευή Doulton ICP με την ηλεκτρονική ένδειξη.
+

55.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Αυτό το φίλτρο είναι πολύ απλά ό, τι καλύτερο μπορείτε να βάλετε στη συσκευή σας! Ταιριάζει στις περισσότερες συσκευές του εμπορίου καθώς είναι ανοικτό και από τις δύο μεριές (Open Both Ends). Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε όσους δεν έχουν συσκευή Doulton αλλά θέλουν να πίνουν ποιοτικό νερό με τα ασυναγώνιστα φίλτρα της Doulton, να τοποθετήσουν ένα τέτοιο φίλτρο στη συσκευή τους. Ικανό να μειώσει τα βακτήρια, τον τύφο, το μόλυβδο ακόμα και τη χολέρα, το φίλτρο αυτό είναι από μόνο του εγγύηση ποιότητας. Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για την οικογένειά σας από αυτό το εξαιρετικό φίλτρο. Κατασκευάζεται στην Αγγλία με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και προσφέρει πεντακάθαρο, κρυστάλλινο και πάνω απ'όλα υγιεινό νερό!

+

109.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Τοποθετήστε πάνω στο νεροχύτη της κουζίνας και δίπλα από την κανονική σας βρύση, αυτή την ουδέτερη -αισθητικά- συσκευή φιλτραρίσματος νερού, κι απολαύστε όποια ώρα θέλετε φρέσκο, δροσερό, πεντακάθαρο πόσιμο νεράκι. Θα νιώσετε αμέσως τη διαφορά, πίνοντας πραγματικά άοσμο και άγευστο ύδωρ, 100% ασφαλές για ολόκληρη την οικογένεια. Το παντοδύναμο φίλτρο της συσκευής συγκρατεί όλες τις ουσίες και τα μικρόβια που ταξιδεύουν στο νερό.

Με ένα γύρισμα του διακόπτη απολαμβάνετε φιλτραρισμένο, εύγευστο και πεντακάθαρο νερό, ή αφιλτράριστο νερό για να πλένετε τα πιάτα.

Κατασκευάζεται στην Αγγλία από τη νο1 εταιρία στην Ευρώπη, τη Royal Doulton.

10 χρόνια εγγύηση.

Δωρεάν αποστολή με κούριερ σε όλη την Ελλάδα.


120.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Με μια εύκολη αλλά πολύ σοφή επιλογή, απολαύστε πεντακάθαρο, υγιεινό νερό, απόλυτα φιλτραρισμένο από κάθε επιβλαβή μικροοργανισμό ή στερεά σώματα. Η καλαίσθητη βρύση που μπαίνει στο νεροχύτη σας, δίνει κρύο νερό, ιδανικό για ολόκληρη την οικογένεια και για κάθε ηλικία. Η συσκευή συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


160.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Επιλέγοντας διπλό φίλτρο καθαρισμού του πόσιμου νερού, έχετε μέγιστη προστασία από κάθε μικροοργανισμό και στερεό σώμα και απολαμβάνετε με ασφάλεια το νερό της βρύσης. Γυρίζοντας το διακόπτη παίρνετε δροσερό, πεντακάθαρο, φιλτραρισμένο νερό για να πιείτε ή να μαγειρέψετε και από την παλιά σας βρύση λαμβάνετε αφιλτράριστο τρεχούμενο νερό, για το πλύσιμο των πιάτων. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


165.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Φινετσάτη, λεπτεπίλεπτη συσκευή φιλτραρίσματος του νερού της βρύσης, με το γύρισμα ενός διακόπτη, από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι. Τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας σε λιγότερο από 1’ χωρίς εργαλεία ή την παρουσία υδραυλικού. Διαρκεί μια ζωή και δίνει δροσερό, ασφαλές, πεντακάθαρο νερό, ωφελώντας την υγεία αλλά και την τσέπη σας. Τέρμα στο ανθυγιεινό νερό και το κουβάλημα του εμφιαλωμένου… Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.


185.00 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Το συγκεκριμένο φίλτρο νερού που δουλεύει αποτελεσματικά σε δύο στάδια συγκρατεί όλες τις επιβλαβείς, για τον οργανισμό, ουσίες που κυκλοφορούν και μεταδίδονται μέσω του νερού. Θα διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας χρήση, ότι η μυρωδιά και γεύση του νερού έχουν βελτιωθεί θεαματικά. Το φίλτρο τοποθετείται κάτω από το νεροχύτη σας κι έρχεται με την φινετσάτη βρύση PRIMATO DELUXE 101 από την οποία τρέχει το φιλτραρισμένο νερό. Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αποστολή (κι αντικαταβολή) σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τί λένε οι πελάτες μας

Χρήσιμα