2310 383 588 & 210 27 55 681
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Ξένες Γλώσσες:

Ταμπλέτα Απολύμανσης Νερού 20gr

In stock
dis-tablet 20gr
15.00
(με ΦΠΑ)

Η ταμπλέτα διοξειδίου του χλωρίου 20gr εξαφανίζει τα μικρόβια από τις δεξαμενές, τα ντεπόζιτα, τους σωλήνες ύδρευσης, τις μυρωδιές από αποχευτεύσεις, τα πλυντήρια ρούχων και πιάτων, τα κλιματιστικά και τις επιφάνειες.

+
  • Κόστος αποστολής
  • Η ταμπλέτα διοξειδίου του χλωρίου απολυμαίνει αποτελεσματικά τις δεξαμενές, τα ντεπόζιτα, τους σωλήνες ύδρευσης, τις μυρωδιές από αποχευτεύσεις, τα πλυντήρια ρούχων και πιάτων, τα κλιματιστικά και τις επιφάνειες.
  • Είναι η πλέον οικονομική και αποτελεσματική λύση για σπίτια που έχουν δεξαμενή με κακή ποιότητα νερού
  • Σκοτώνει το 99.996% των μικροβίων και προσφέρει ασφαλές νερό και καθαρές σωληνώσεις χωρίς να είναι διαβρωτικό για τον εξοπλισμό σας.
  • Κάνει τελική εξάλειψη στα υδατοπαθογόνα μικρόβια σε οικίες, φυτώρια, καλλιεργήσιμα χωράφια, κοτέτσια και στάβλους.
  • Βελτιώνει την απόδοση των φυτών, των πουλερικών και των ζώων.
  • Είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή του.

ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ

Σε μία δεξαμενή 4 κυβικών νερών αφήνουμε μια ταμπλέτα 20gr. Μετά από 10-15 λεπτά ανοίγουμε όλες τις βρύσες για να δημιουργήσουμε σοκ. Η δεξαμενή πρέπει να αποβάλλει το 90% του περιεχομένου της. Έτσι πραγματοποιείτε απολύμανση της δεξαμενής και των σωληνώσεων. Το νερό δεν είναι πόσιμο.

Η δοσολογία για απολύμανση νερού και δεξαμενής για μόνο για την πρώτη φορά είναι 1 χάπι των 20γρμ/2 κυβικά. Ο λόγος είναι την πρώτη φορά απολυμαίνουμε νερό, δεξαμενή και σωληνώσεις ενώ την δεύτερη φορά μόνο το νερό.


ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ

Σε μία δεξαμενή 4 κυβικών νερών αφήνουμε μια ταμπλέτα 20gr. Το νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα για χρήσεις όπως μπάνιο η πότισμα. Το νερό δεν είναι πόσιμο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επαφή με εύφλεκτα υλικά μπορεί να προκαλέσει φωτιά. Βλαβερό αν το καταπιείτε. Προκαλεί εγκαύματα. Μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό κι αναζητήστε ιατρική βοήθεια. Φορέστε προστατευτικό ρουχισμό, γάντια και προστασία ματιών και προσώπου. Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Ξεπλύνετε τα χέρια και τα εργαλεία με πόσιμο νερό. Μην εισπνέετε πάνω από το δοχείο αποθήκευσης του διαλύματος.

οδηγίες βίντεο

Κατασκευαστές:
Dutrion

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 & 210 27 55 681
Για ό, τι χρειάζεστε!