2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Εξωτερικό φίλτρο νερού για ψυγεία LG - Pure Pro - USA

In stock
0-01001PPGBLG
25.00
(με ΦΠΑ)

Γενικού τύπου, εξωτερικό φίλτρο νερού ψυγείων, που ταιριάζει σε όλα τα ψυγεία LG που διαθέτουν φίλτρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του ψυγείου (στην πλάτη). Προσφέρει πεντακάθαρο και υγιεινό νερό στο ποτήρι σας. Είναι πολύ διακριτικό και συνδέεται πολύ εύκολα και γρήγορα. Θα απολαύσετε το νερό, τα παγάκια και όλα τα ροφήματα δίχως κακές οσμές και μικροοργανισμούς. Αγοράζοντας δύο ή περισσότερα φίλτρα νερού για τα ψυγεία, η αποστολή (και αντικαταβολή) για όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν.

Οι εκπτώσεις που διαθέτουμε για αυτό το προϊόν:
Ποσότητα 3+ 4+
Τιμή 22.50 20.00
+
 • Κόστος αποστολής

Εφόσον το φίλτρο στο ψυγείο σας LG τοποθετείται εξωτερικά (πίσω στην πλάτη του ψυγείου), τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εξωτερικό φίλτρο για ψυγεία.

 • Βελτιώνει τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.
 • Μειώνει όλες τις βλαβερές ουσίες από το νερό
 • Περιέχει κοκκώδη ενεργό άνθρακα
 • Διαθέτει βιδωτά κουμπώματα ασφαλείας ώστε να μην υπάρχουν διαρροές.
 • Έχει βελάκι που δείχνει τη φορά του νερού ώστε να κάνετε σωστή εγκατάσταση.
 • Αλλαγή φίλτρου τουλάχιστον μία φορά το χρόνο ή όποτε πρέπει να αλλάξει σύμφωνα με τον κατασκευαστή του ψυγείου σας.
 • Ροή 1,9 λίτρα το λεπτό
 • Μέγιστη πίεση 8,6 bar
 • Διάρκεια 1500 γαλόνια νερού (5.813 λίτρα)
 • Κατασκευάζεται από την αμερικάνικη Pure Pro, μία εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας και γνωστή για τα ανώτερης ποιότητας φίλτρα νερού.

Μειώνει αποτελεσματικά τα φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, τριαλομεθάνια, υπολλειματικό χλώριο, ολικό οργανικό άνθρακα, βιομηχανικές οργανικές ενώσεις (τετραχλωροαιθυλένιο, τριχλωροαιθυλένιο), διαλυμένες οργανικές ενώσεις, οργανικό χρώμα, διαλυμένο σίδηρο, μαγγάνιο και άλλες βλαβερές ουσίες.

Οδηγίες Σύνδεσης Βίντεο:

Κατασκευαστές:
Pure Pro
ΧΟΥΣΕΙΝ
Σχόλιο
μπράβο σας πολύ καλό φίλτρο
Νίκος Πατέλης
Σχόλιο
Επαγγελματική εξυπηρέτηση, γρήγορη αποστολή και το προϊόν ακριβώς όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα. Το μόνο σημείο που θα μπορούσε να βελτιωθεί είναι ίσως το πακετάρισμα, το οποίο ήταν καλό αλλά δεν ξέρω αν θα προστάτευε το φίλτρο αν έπεφτε από τον κούριερ... Όπως και να έχει έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.
Γιώργος Παναγιωτόπουλος
Σχόλιο
Έπαιρνα για χρόνια αυτό το φίλτρο για το ψυγείο μου. Έψαξα το ίδιο από άλλη εταιρία αλλά τελικά την πάτησα καθώς δεν ήταν το ίδιο αλλά μία "παραλλαγή". Σας αξίζει η κριτική γιατί φάνηκε ότι είστε σωστοί επαγγελματίες και σωστή εταιρία. Για το φίλτρο δεν έχω να πω πολλά γιατί το παίρνω χρόνια, και για να το παίρνω χρόνια κάτι σημαίνει αυτό...
Γιάννης Θεοδοσιάδης
Σχόλιο
Πάντα εκτιμώ την γρήγορη αποστολή ενός προϊόντος όταν παραγγέλνω Online, γιαυτό και σας αξίζει αυτή η κριτική. Το φίλτρο όντως μπαίνει εύκολα ακριβώς όπως δείχνει στις οδηγίες
Σπυρίδων Γούσης
Σχόλιο
Εκτίμησα ιδιαίτερα τον χρόνο που μου αφιέρωσε ο Ανδρέας στην επιλογή αυτού του φίλτρου. Είναι όντως καλό και το προτείνω. Το αντίστοιχο αυθεντικό της εταιρίας δεν θεωρώ ότι είναι καλύτερο από αυτό. Στα συν η ταχύτατη αποστολή του προϊόντος. Το βιαζόμουν γιατί είχε ανάψει λαμπάκι στο ψυγείο.
Manolis Mitrospiros
Σχόλιο
Μπράβο στα παιδιά για την εξυπηρέτηση, μου είπαν τα πάντα για αυτό το φίλτρο...Μου ήρθε την επόμενη ημέρα. Με βοήθησε αρκετά το βίντεο με τις οδηγίες. Το νερό έχει πολύ καλή γεύση

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 | 210 27 55 681 | 210 411 6497
Για ό, τι χρειάζεστε!