2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Ξένες Γλώσσες:

Τριπλό φίλτρο νερού γενικού τύπου για ψυγεία. Primato PPCarbonDuo

In stock
PPCarbonDuo
60.00
(με ΦΠΑ)

Τριπλό φίλτρο όπου στο πρώτο στάδιο απομακρύνονται τα χώματα, οι λάσπες και η σκουριά κι από ενεργό άνθρακα καρύδας για μέγιστη προστασία και απόδοση, στην καθαρότητα και υγιεινή του νερού, στα παγάκια και τη σωστή συντήρηση των τροφίμων, χωρίς τις ενοχλητικές οσμές και την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Ιδανικό για περιοχές στις οποίες το νερό έχει έντονη γεύση, μειώνει θεαματικά τόσο τη γεύση όσο και τη δυσάρεστη οσμή του νερού. Το φίλτρο τοποθετείται εξωτερικά, στο πίσω μέρος του ψυγείου (ή κάτω από τον πάγκο στην περίπτωση που χρησιμοποιείται ως ανταλλακτικό Compact), κι έτσι δεν ενοχλεί αισθητικά. Ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει το νερό του ψυγείου, τα παγάκια και τα τρόφιμα, σε εξαιρετική κατάσταση. Η συσκευασία περιλαμβάνει τα δύο φίλτρα.

Οι εκπτώσεις που διαθέτουμε για αυτό το προϊόν:
Ποσότητα 2+
Τιμή 54.00
+
  • Κόστος αποστολής
  • Το πρώτο στάδιο, το φίλτρο πολυπροπυλενίου, έχει διαπερατότητα 5 μικρά και απομακρύνει τις σκουριές, τα χώματα, τις πέτρες και τη λάσπη. Προστατεύει τα επόμενα στάδια φιλτραρίσματος νερού.
  • Το δεύτερο και τρίτο στάδιο έχουν ενεργό άνθρακα από καρύδα, για μέγιστη ανθεκτικότητα κι απόδοση.
  • Το φίλτρο ενεργού άνθρακα μειώνει αποτελεσματικά: φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, τριαλομεθάνια, υπολειμματικό χλώριο, ολικό οργανικό άνθρακα, βιομηχανικές οργανικές ενώσεις (τετραχλωροαιθυλένιο, τριχλωροαιθυλένιο), διαλυμένες οργανικές ενώσεις, οργανικό χρώμα, διαλυμένο σίδηρο, μαγγάνιο.
  • Βελτιώνει θεαματικά τη γεύση και μυρωδιά του νερού.
  • Επιλέγοντας το συγκεκριμένο φίλτρο, αναβαθμίζετε εύκολα το φίλτρο του ψυγείου σας από μονό σε διπλό, για μάξιμουμ προστασία.
  • Είναι ιδανικό για περιοχές, των οποίων το νερό έχει έντονη γεύση.
  • Συνίσταται η αλλαγή φίλτρου τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο ή όποτε προβλέπεται, σύμφωνα με τον κατασκευαστή της οικιακής σας συσκευής. Αναλόγως το μοντέλο του ψυγείου σας, ενδέχεται να ανάψει λαμπάκι υπενθύμισης για την αντικατάσταση του φίλτρου.
  • Είναι εξωτερικό φίλτρο για ψυγεία, γενικού τύπου, κατάλληλο για όλους τους τύπους ψυγείων, εφόσον το φίλτρο στην οικιακή σας συσκευή τοποθετείται εξωτερικά (πίσω στην «πλάτη» του ψυγείου).
  • Χρησιμοποιείται κι ως ανταλλακτικό φίλτρο για τα συστήματα Compact.
Το φιλτρο το αλλαζω καθε χρονο εδω και τρια χρονια. Πολυ ευχαριστημενος. Ευχαριστω.
Γράψτε μία κριτική
Κατασκευαστές:
Primato

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 & 210 27 55 681
Για ό, τι χρειάζεστε!