2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Ξένες Γλώσσες:

Διπλό φίλτρο νερού γενικού τύπου για ψυγεία. Primato PPCC

In stock
Compact-Carbon-Duo-Fridge
50.00
(με ΦΠΑ)

Διπλό φίλτρο από καρύδα, υπέρ-απορροφητικού ενεργού άνθρακα, για μέγιστη προστασία και απόδοση, στην καθαρότητα και υγιεινή του νερού, στα παγάκια και τη σωστή συντήρηση των τροφίμων, χωρίς τις ενοχλητικές οσμές και την ανάπτυξη μικροοργανισμών μέσα στο ψυγείο. Ιδανικό για περιοχές στις οποίες το νερό έχει έντονη γεύση, μειώνει θεαματικά τόσο τη γεύση όσο και τη δυσάρεστη οσμή του νερού. Το φίλτρο τοποθετείται εξωτερικά, στο πίσω μέρος του ψυγείου, κι έτσι δεν ενοχλεί αισθητικά. Ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει το νερό του ψυγείου, τα παγάκια και τα τρόφιμα, σε εξαιρετική κατάσταση. Η συσκευασία περιλαμβάνει τα δύο φίλτρα. Αγοράζοντας δύο ή περισσότερα φίλτρα νερού για τα ψυγεία, η αποστολή (και αντικαταβολή) για όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν.

Οι εκπτώσεις που διαθέτουμε για αυτό το προϊόν:
Ποσότητα 2+
Τιμή 45.00
+
  • Κόστος αποστολής

Το διπλό φίλτρο νερού Primato PPCC, γενικού τύπου, για ψυγεία:

  • Διαθέτει 2 φίλτρα ενεργού άνθρακα, κατασκευασμένα από καρύδα, για μέγιστη ανθεκτικότητα κι απόδοση.
  • Το φίλτρο ενεργού άνθρακα μειώνει αποτελεσματικά: φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, τριαλομεθάνια, υπολειμματικό χλώριο, ολικό οργανικό άνθρακα, βιομηχανικές οργανικές ενώσεις (τετραχλωροαιθυλένιο, τριχλωροαιθυλένιο), διαλυμένες οργανικές ενώσεις, οργανικό χρώμα, διαλυμένο σίδηρο, μαγγάνιο.
  • Βελτιώνει θεαματικά τη γεύση και μυρωδιά του νερού.
  • Επιλέγοντας το συγκεκριμένο φίλτρο, αναβαθμίζετε εύκολα το φίλτρο του ψυγείου σας από μονό σε διπλό, για μάξιμουμ προστασία.
  • Είναι ιδανικό για περιοχές, των οποίων το νερό έχει έντονη γεύση.
  • Συνίσταται η αλλαγή φίλτρου τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο ή όποτε προβλέπεται, σύμφωνα με τον κατασκευαστή της οικιακής σας συσκευής. Αναλόγως το μοντέλο του ψυγείου σας, ενδέχεται να ανάψει λαμπάκι υπενθύμισης για την αντικατάσταση του φίλτρου.
  • Είναι εξωτερικό φίλτρο για ψυγεία, γενικού τύπου, κατάλληλο για όλους τους τύπους ψυγείων, εφόσον το φίλτρο στην οικιακή σας συσκευή τοποθετείται εξωτερικά (πίσω στην «πλάτη» του ψυγείου).


ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ ΑΜΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ , ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΡΙΣΤΗ , ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ , ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ
Μένουμε στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης και το νερό μας μύριζε έντονα. Πίνουμε νερό από αυτό το φίλτρο εδώ και μία εβδομάδα και το νερό είναι καλό. Τα κορίτσια στο μαγαζί είναι πολύ ευγενικές κι εξυπηρετικές και θέλαμε με τη γυναίκα μου να σας ευχαριστήσουμε!
Γράψτε μία κριτική
Κατασκευαστές:
Primato

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 & 210 27 55 681
Για ό, τι χρειάζεστε!