2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Βρύση Deluxe για φίλτρα νερού κάτω πάγκου. Primato Deluxe 102

Δεν υπάρχει απόθεμα
Deluxe102
25.00
(με ΦΠΑ)

Πολυτελής βρύση για φίλτρα νερού κάτω πάγκου. Ύψος 24,5 cm. Ανοξείδωτο ατσάλι.

+
  • Κόστος αποστολής
Πολυτέλεια στην κουζίνα σας
  • Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Ύψος από τον πάγκο της κουζίνας μέχρι το ψηλότερο σημείο της βρύσης: 24,5 cm. (ωφέλιμο ύψος, πάγκος-στόμιο, 20cm)
  • Διαθέτει όλα τα κουμπώματα για εύκολη σύνδεση.
  • Ταιριάζει σε όλα τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου.
  • Η είσοδος του νερού στη βρύση είναι 1/4 της ίντσας, όσο δηλαδή είναι όλα τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου που έχουν ανεξάρτητη βρύση.
  • Διαθέτει βάση ανύψωσης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ:

Κατασκευαστές:
Primato
Γιώργος Ζ
Σχόλιο
Άψογη εξυπηρέτηση και άμεση παράδοση παρόλο που είχα πρόβλημα με την Γενική Ταχυδρομική δεν ευθυνόταν η εταιρεία.Μπραβο σας!!!
Γιωργος
Σχόλιο
Άψογη εξυπηρέτηση άμεση παράδοση μπράβο σας!
Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος
Σχόλιο
Δεν παρέχει το σωληνάκι του 1/4 και το εξάρτημα για να συνδεθεί στο φίλτρο. Απαράδεκτο όταν στην περιγραφή αναφέρει ότι υπάρχουν όλα τα εξαρτήματα σύνδεσης και δεν σε ενημερώνει κανείς.

Απάντηση από την ομάδα της Primato:
Αγαπητέ κύριε Σιδηρόπουλε, ευχαριστούμε για την αγορά σας. Όπως βλέπετε και στη σελίδα του συγκεκριμένου προϊόντος, αναφέρει ότι "Η συσκευασία διαθέτει όλα τα απαραίτητα κουμπώματα για γρήγορη σύνδεση". Δεν γράφουμε πουθενά ότι περιλαμβάνεται το σωληνάκι που είναι διαφορετικό προϊόν και σίγουρα δεν αποτελεί μέρος των κουμπωμάτων της βρύσης. Επίσης το εξάρτημα που ενώνει το σωληνάκι με το φίλτρο σας, είναι προφανώς εξάρτημα του φίλτρου σας και σίγουρα δεν περιλαμβάνεται στη βρύση (ούτε γράφουμε πουθενά στη σελίδα μας ότι περιλαμβάνεται). Εάν μας λέγατε ευγενικά ότι χρειαζόσασταν τελικά το σωληνάκι, να είστε βέβαιος ότι θα το στέλναμε από την αρχή ως δώρο γιατί είμαστε γνωστοί για την άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Τέλος, επειδή έχετε τη δύναμη σαν πελάτης να κάνετε κριτική στα κοινωνικά δίκτυα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχετε και δίκιο. Οι περιγραφές των προϊόντων μας είναι αναλυτικές, γράφουμε πάντα ό, τι περιλαμβάνεται στη συσκευασία και όταν οι πελάτες μας χρειάζονται κάτι μας παίρνουν τηλέφωνο και το τακτοποιούμε άμεσα. Το να μας μαλώνετε επειδή δεν σας στείλαμε προϊόντα που δεν αγοράσατε ή που δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία, το θεωρούμε άδικο για τη συνολική μας άψογη εξυπηρέτηση και άψογο επαγγελματισμό.
Πόπη παππα
Σχόλιο
Εχθές έκανα τηλεφωνικη παραγγελία ,σήμερα παρέλαβα.το προσωπικό ευγενέστερο τα προϊόντα εξαιρετικά και τιμές καταπληκτικές....ευχαριστώ..

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 | 210 27 55 681 | 210 411 6497
Για ό, τι χρειάζεστε!