2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Ανταλλακτικό φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα 0.5μm συμβατό με τα φίλτρα νερού βρύσης Primato USA-TF. Primato USA-TF-C

In stock
USA-TF-C
25.00

Είναι συμβατό μόνο με τα Φίλτρα Νερού Βρύσης Primato USA-TF-WW (λευκό), USA-TF-GG (γκρι) και USA-TF-BL (μαύρο)

Μειώνει το χλώριο, τον μόλυβδο, τα νιτρικά, το αρσενικό, τα κολοβακτηρίδια και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες.

Κατασκευάζεται από ενεργό άνθρακα καρύδας

Αντοχή 1500 λίτρα ή 4-5 μήνες.

Τεχνολογία: Συμπαγής ενεργός άνθρακας ειδικός στη μείωση βαρέων μετάλλων, αρσενικού και νιτρικών

Διαπερατότητα 0,5μm

Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση EN-ISO 14898

+
  • Κόστος αποστολής

Το ανταλλακτικό φίλτρο USA-TF-C

usa-tf-c φίλτρο νερού

Είναι συμβατό μόνο με τα Φίλτρα Νερού Βρύσης Primato USA-TF-WW (λευκό), USA-TF-GG (γκρι) και USA-TF-BL (μαύρο)

Μειώνει το χλώριο, τον μόλυβδο, τα νιτρικά, το αρσενικό, τα κολοβακτηρίδια και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες.

Διαπερατότητα 0,5μm - Ιδανικό για νερά πόλεων και περιοχές με αυξημένα βαρέα μέταλλα, νιτρικά και αρσενικό.

Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας ενεργό άνθρακα από κοκοφοίνικες με πρώτες ύλες των υψηλότερων FDA προδιαγραφών, τεχνολογιών αιχμής και αποδόσεων άνευ προηγουμένου.

Αντοχή 1500 λίτρα ή 4-5 μήνες.

Λίγα λόγια για τον ενεργό άνθρακα

coconut shell carbon

Ο ενεργός άνθρακας που έχει αυτό το ανταλλακτικό φίλτρο είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν που μοιάζει οπτικά με μια λεπτή, άοσμη, άγευστη και μη τοξική μαύρη σκόνη. Μπορεί να παραχθεί από τύρφη, μπαμπού, κάρβουνο, ξύλο, πριονίδι, φλοιό καρύδας, πυρήνες ελιάς καθώς και από άλλες πηγές. Θερμαίνεται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και σε κενό αέρα για να αποκτήσει την χαρακτηριστική πορώδη επιφάνεια του. Οι μικροσκοπικές αυτές τρύπες, ή αλλιώς πόροι, μπορούν να αυξήσουν το εμβαδόν της επιφάνειας του άνθρακα από 500 έως 1500 m2/gr. Λόγω αυτής της επεξεργασίας, μπορεί και δεσμεύει διάφορες ουσίες που έρχονται σε επαφή με αυτόν, σε υγρή ή και αέρια μορφή, και σε ποσότητες πολλαπλάσιες του βάρους του. Ένα κυβικό εκατοστό ενεργού άνθρακα έχει το ίδιο εμβαδόν με μια επιφάνεια 50.000 τετραγωνικών μέτρων. Φυσικά, ο ενεργός άνθρακας που παράγεται από φλοιό καρύδας είναι ο πιο οικολογικός και φιλικός προς το περιβάλλον!

5 λόγοι που εξηγούν γιατί ο ενεργός άνθρακας από κοκοφοίνικες είναι ο καλύτερος

άνθρακας από κοκοφοίνικες
  1. Εξαιρετική ικανότητα προσρόφησης: Ο ενεργός άνθρακας που προέρχεται από κοκοφοίνικες διαθέτει απαράμιλλες ικανότητες προσρόφησης, εξαλείφοντας αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες και τους ρύπους. Η πορώδης δομή του κελύφους καρύδας παρέχει μια εκτεταμένη επιφάνεια για βέλτιστη απορρόφηση ρύπων, τοξινών και οσμών στο νερό, τον αέρα και τα αέρια. Η αξιοσημείωτη ικανότητα προσρόφησής του εξασφαλίζει ανώτερα αποτελέσματα καθαρισμού.
  2. Υψηλή καθαρότητα και συνέπεια: Η διαδικασία παραγωγής ενεργού άνθρακα με βάση το δέντρο καρύδας δίνει προτεραιότητα στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, που εγγυάται υψηλή καθαρότητα και συνέπεια. Τα προσεκτικά επιλεγμένα κελύφη καρύδας υποβάλλονται σε αυστηρή επεξεργασία, με αποτέλεσμα ένα αξιόπιστο και αγνό προϊόν που συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα. Αυτή η αφοσίωση στην ποιότητα εξασφαλίζει σταθερή απόδοση και καθιστά τον ενεργό άνθρακα με βάση το δέντρο καρύδας μια αξιόπιστη επιλογή για κρίσιμες εφαρμογές καθαρισμού.
  3. Ανανεώσιμη και Βιώσιμη Πηγή: Οι καρύδες προσφέρουν μια βιώσιμη και ανανεώσιμη πηγή πρώτης ύλης. Η συγκομιδή καρύδων όλο το χρόνο παρέχει συνεχή παροχή κελύφους καρύδας. Η χρήση αυτών των κελυφών για την παραγωγή ενεργού άνθρακα προάγει τη βιωσιμότητα και μειώνει τα απόβλητα. Η επιλογή ενεργού άνθρακα με βάση το δέντρο καρύδας υποστηρίζει πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον, ενώ ελαχιστοποιεί τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
  4. Χαμηλή περιεκτικότητα σε υπολείμματα: Ο ενεργός άνθρακας με βάση το δέντρο καρύδας έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε υπολείμματα, καθιστώντας τον ιδιαίτερα επιθυμητό για πολλές εφαρμογές. Τα ελάχιστα υπολείμματα μετά την προσρόφηση εξασφαλίζουν καθαρό και διαυγές νερό.
  5. Εξαιρετική χημική σταθερότητα: Ο ενεργός άνθρακας με βάση τον κοκοφοίνικα παρουσιάζει εξαιρετική χημική σταθερότητα, διατηρώντας την ικανότητα προσρόφησής του υπό σκληρές συνθήκες. Παραμένει αποτελεσματικό ακόμη και σε περιβάλλοντα υψηλής θερμοκρασίας ή όταν εκτίθεται σε επιθετικές χημικές ουσίες. Η σταθερότητά του εξασφαλίζει παρατεταμένη διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση καθαρισμού.
Κατασκευαστές:
Primato
Πολυκαρπος Αναστασίου
Πλεονεκτήματα
Δεύτερη φορά που το προμηθεύομαι
Σχόλιο
Αισθητή η διαφορά με το νερό βρύσης. Δε μυρίζει καθόλου και η γεύση μια χαρά
Μαρία Μάναρη
Σχόλιο
Είναι το τρίτο φίλτρο που κάνω χρήση.
Πολύ ευχαριστημένη. Γρήγορη ροή και γευστικό αποτέλεσμα.
Σίγουρα καλύτερη επιλογή από την κανάτα που χρησιμοποιούσα για χρόνια.
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ Μ
Πλεονεκτήματα
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
Σχόλιο
το νερό πλέον δε μυρίζει χλώριο

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 | 210 27 55 681 | 210 411 6497
Για ό, τι χρειάζεστε!