2310 383 588
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Ξένες Γλώσσες:

Συμβατό φίλτρο νερού για κανάτες BRITA, LAICA και KENWOOD. Primato AQK-06

In stock
AQk-06
4.90
(με ΦΠΑ)

Το συμβατό αυτό φίλτρο αυτό ταιριάζει σε κανάτες BRITA Classic, LAICA Classic και KENWOOD. Διαθέτει ενεργό άνθρακα και ρητίνη ανταλλαγής ιόντων που συνδυαστικά μειώνουν το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τα τριαλομεθάνια, τα βιομηχανικά απόβλητα και τα άλατα από το νερό.

Οι εκπτώσεις που διαθέτουμε για αυτό το προϊόν:
Ποσότητα 6+
Τιμή 4.00
+
  • Κόστος αποστολής
  • Το φίλτρο αυτό ταιριάζει σε κανάτες BRITA Classic, LAICA Classic και KENWOOD
  • Διαθέτει ενεργό άνθρακα και ρητίνη ανταλλαγής ιόντων που συνδυαστικά μειώνουν το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τα τριαλομεθάνια, τα βιομηχανικά απόβλητα και τα άλατα από το νερό.
  • Διάρκεια 1 μήνας ή 150 λίτρα νερού
Κατασκευαστές:
EcoPure Europe
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ! ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΑ LAICA. ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 6, ΔΗΛΑΔΗ 6 ΦΊΛΤΡΑ;
Καλό φιλτρο
Τα φίλτρα αυτά είναι μεν "συμβατά" με την έννοια ότι χωράνε π.χ. στην κανάτα της brita. Όμως δεν είναι ίδια. Είναι πιο κοντά και πιο ελαφριά που σημαίνει ότι έχουν λιγότερο μέσο φιλτραρίσματος. Πραγματικά, ακόμα και στις οδηγίες τους, αναφέρουν ότι τα φίλτρα πρέπει να αλλάζονται κάθε 150 λίτρα ή 4 εβδομάδες, ενώ τα αυθεντικά φίλτρα αλλάζονται κάθε 2 μήνες. Γιατί λοιπόν να αγοράσω ένα προϊόν που είναι το "μισό" στη μισή τιμή ενώ είναι ιμιτασιόν; Αυτά βεβαίως ανακαλύφθηκαν μετά την παραλαβή γιατί αν ήταν σαφή στην περιγραφή δεν θα τα έπαιρνα.

Απάντηση Primato: Το ανταλλακτικό φίλτρο BRITA CLASSIC στη συσκευασία του αναφέρει ότι αντέχει έως 100 λίτρα ή έως 2 μήνες. Το συμβατό ανταλλακτικό Primato AQK-06 αντέχει έως 150 λίτρα. Η συχνότητα με την οποία πρέπει να αλλάζετε το ανταλλακτικό φίλτρο εξαρτάται προφανώς από την κατανάλωση αλλά και τις αντοχές των φίλτρων. Είμαστε στη διάθεσή σας για ό, τι χρειαστείτε.
Απόλυτα συμβατό με την κανάτα της Britta!!
Πολύ καλή η ποιότητα του νερού
Το παρήγγειλα το απόγευμα της Πέμπτης και παρασκευή πρωί ήταν ήδη σπίτι μου! Άψογη εξυπηρέτηση.
Όσον αφορά το φίλτρο, ταιριάζει άψογα στην κανάτα της Brita που έχω και το νερό μου είναι χωρίς μυρωδιά.
Γράψτε μία κριτική

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588
Για ό, τι χρειάζεστε!