2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Αμερικάνικο φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα 0.2μm με Κεραμικό, διάσπαση αλάτων, Nanosilver και Ζεόλιθο CeraUltra® Imperial OBE SP 10" W9522551

Δεν υπάρχει απόθεμα
CeraUltra OBE SP W9522551
59.00
(με ΦΠΑ)

Το CeraUltra® SP καθαρίζει το νερό σε 3 στάδια. Στο πρώτο στάδιο υπάρχει το πατενταρισμένο CeraCyl®, ένα κεραμικό υλικό με εμποτισμένο ασήμι που αφαιρεί τις κύστες και τα παθογόνα βακτήρια και αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων και μίτωσης, ενώ έχει την ικανότητα να αυτο-αποστειρώνεται. Στο δεύτερο στάδιο, υπάρχει ένα μείγμα από διάφορα είδη ενεργού άνθρακα με Ζεόλιθο. Οι Ζεόλιθοι ενώνονται με τον ενεργό άνθρακα με ειδικά πολυμερή για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά συμπαγές και πορώδες φίλτρο νερού που ταιριάζει στις περισσότερες συσκευές του εμπορίου. Στο τρίτο στάδιο, υπάρχει ένα ειδικό φίλτρο διάσπασης αλάτων που μειώνει το αισθητικό αποτέλεσμα των αλάτων (τα γνωστά άσπρα στίγματα στο νεροχύτη της κουζίνας).

Μειώνει τις κύστες, τα παθογόνα, το χλώριο, τα βακτήρια, τα κρυπτοσπορίδια, τον μόλυβδο, τα βαρέα μέταλλα, τις πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs), τα ζιζανιοκτόνα, το αλουμίνιο, τον σίδηρο, τον υδράργυρο, το νικέλιο, τον ψευδάργυρο, τα βιομηχανικά κατάλοιπα, τη θολότητα κι έναν μεγάλο αριθμό επικίνδυνων στοιχείων με ένα μόνο φυσίγγιο. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ με πρώτες ύλες των υψηλότερων FDA προδιαγραφών, τεχνολογιών αιχμής και αποδόσεων άνευ προηγουμένου.

Ταιριάζει στις περισσότερες συσκευές 10" του εμπορίου

Αντοχή 4.500L

Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ

Τεχνολογία: Συμπαγής ενεργός άνθρακας με βακτηριοστατικό κεραμικό + διάσπαση αλάτων.

Διαπερατότητα 0,2μm

+
 • Κόστος αποστολής

Το CeraUltra® SP καθαρίζει το νερό σε 3 στάδια. Στο πρώτο στάδιο υπάρχει το πατενταρισμένο CeraCyl®, στο δεύτερο ένα κοκτέιλ από αμερικάνικους ενεργούς άνθρακες υψηλής ποιότητας με ζεόλιθους και στο τρίτο ένα ειδικό φίλτρο διάσπασης αλάτων. Ας τα δούμε αναλυτικά ένα ένα:


CeraSyl®

Το CeraSyl® είναι ένα κεραμικό υλικό (σαν πορσελάνη) με βακτηριοστατικό εμποτισμένο ασήμι που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παγιδεύει σωματίδια μικρότερα των 0.2μm (η μέση διάμετρος μίας ανθρώπινης τρίχας είναι 100μm). Μπορεί να παγιδεύει βακτήρια και κύστες για να σας προσφέρει καθαρό και ασφαλές νερό. Το ασήμι δίνει στο φίλτρο βακτηριοστατικές ιδιότητες που εμποδίζουν τη μίτωση και του επιτρέπουν να αυτο-αποστειρώνεται. Επειδή το κεραμικό είναι αρκετά "στενό" φίλτρο, είναι λογικό με την πάροδο του χρόνου να μειώνει τη ροή του νερού. Όταν βουλώσει αρκετά, τότε απλά το τρίβετε απαλά κάτω από τρεχούμενο νερό με ένα σφουγγαράκι κουζίνας (από τη μαλακή πλευρά). Έτσι, θα απομακρύνετε όλη τη λάσπη και την σκουριά που έχει συγκρατήσει στο εξωτερικό του κέλυφος και θα επαναφέρετε τη ροή του νερού σε φυσιολογικά επίπεδα. Καθώς το φίλτρο είναι αρκετά συμπαγές, επιτρέπει στο νερό να παραμένει περισσότερο χρόνο στο AquaMetix® που βρίσκεται στο δεύτερο στάδιο κι έτσι να καθαριστεί ακόμα καλύτερα από τις βλαβερές ουσίες.

 • Ονομαστική διαπερατότητα 0.2μm >99.9% . Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι από τα 100 σωματίδια με διάμετρο 0.2μm που θα προσπαθήσουν να διαπεράσουν το φίλτρο, το >99.9% αυτών δεν θα το καταφέρει.
 • Απόλυτη διαπερατότητα 0.5μm. Αυτό σημαίνει ότι από τα 100 σωματίδια με διάμετρο 0.5μm που θα προσπαθήσουν να διαπεράσουν το φίλτρο, κανένα δεν θα το καταφέρει.
 • 100% αφαίρεση κυστών
 • 99.9999% μείωση παθογόνων βακτηρίων
 • Μπορείτε να καθαρίζετε το φίλτρο με μαλακό σφουγγαράκι για καλύτερη ροή νερού και παράταση ζωής.
 • Εμποτισμένο με ασήμι που δρα ως βακτηριοστατικό κι επιτρέπει στο φίλτρο να αυτο-αποστειρώνεται.


Μετά το CeraSyl®, το νερό περνάει από τον ενεργό άνθρακα με ζεόλιθους. Οι Ζεόλιθοι ενώνονται με τον ενεργό άνθρακα με ειδικά πολυμερή για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά συμπαγές και πορώδες φίλτρο νερού που ταιριάζει στις περισσότερες συσκευές του εμπορίου. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ από πρώτες ύλες με τις υψηλότερες FDA προδιαγραφές, τεχνολογίες αιχμής και αποδόσεις άνευ προηγουμένου.


coconut shell carbonΟ ενεργός άνθρακας που έχει το CeraUltra® είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν που μοιάζει οπτικά με μια λεπτή, άοσμη, άγευστη και μη τοξική μαύρη σκόνη. Μπορεί να παραχθεί από τύρφη, μπαμπού, κάρβουνο, ξύλο, πριονίδι, φλοιό καρύδας, πυρήνες ελιάς, αλλά κι από πετρέλαιο. Θερμαίνεται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και σε κενό αέρα για να αποκτήσει την χαρακτηριστική πορώδη επιφάνειά του. Οι μικροσκοπικές αυτές τρύπες, ή αλλιώς πόροι, μπορούν να αυξήσουν το εμβαδόν της επιφάνειας του άνθρακα από 500 έως 1500 m2/gr. Λόγω αυτής της επεξεργασίας, μπορεί και δεσμεύει διάφορες ουσίες που έρχονται σε επαφή με αυτόν, σε υγρή ή και αέρια μορφή, και σε ποσότητες πολλαπλάσιες του βάρους του. Ένα κυβικό εκατοστό ενεργού άνθρακα έχει το ίδιο εμβαδόν με μια επιφάνεια 50.000 τετραγωνικών μέτρων. Φυσικά, ο ενεργός άνθρακας που παράγεται από φλοιό καρύδας είναι ο πιο οικολογικός και φιλικός προς το περιβάλλον!
Ζεόλιθος στα φίλτρα νερού

Ο Ζεόλιθος είναι ένα ορυκτό ηφαιστειακής προέλευσης που, λόγω της ιδιαίτερης χημικής ιδιότητάς του, χρησιμοποιείται στη βιομηχανία επεξεργασίας νερού, την προστασία του περιβάλλοντος, τις καλλιέργειες, τη γεωργία κ.α.. Ονομάστηκε έτσι το 1756 από τον Σουηδό ορυκτολόγο Άξελ Κρόνστεντ, ο οποίος παρατήρησε ότι με την ταχεία θέρμανση στιλβίτη παράγεται μεγάλη ποσότητα ατμού από το νερό που είχε απορροφηθεί από το υλικό. Έτσι ονόμασε αυτό το υλικό ζεόλιθο, από το ζέω (βράζω) και τον λίθο.

Περιέχει σημαντική ποσότητα κλινοπτιλόλιθου και χρησιμοποιείται, επίσης, στην πυρηνική επεξεργασία, καθώς μπορεί να καθαρίσει τα πυρηνικά απόβλητα που περιέχουν ραδιενεργά ισότοπα. Μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του είναι η ικανότητα να δεσμεύει και να εξαλείφει βαρέα μέταλλα, όπως ο μόλυβδος, ο υδράργυρος, το κάδμιο, το αλουμίνιο κι ο επιπλέον σίδηρος, χωρίς να αφαιρεί τα υγιή ιόντα και μέταλλα.

Το CeraUltra® μειώνει:

 • Χλώριο: 99%  standard 42 ( Πιστοποίηση PACE ANALYTICAL) 
 • Μόλυβδο: 95%  Standard 53 ( Πιστοποίηση PACE ANALYTICAL)
 • Βαρέα μέταλλα: 98% Standard 53 (ΠιστοποίησηENVIROTEK)
 • VOCs – Πτητικές Οργανικές Ενώσεις: 98%  Standard 53, ENVIROTEK 99% μείωση ζιζανιοκτόνων και φυτοφαρμάκων
 • > 98% Μέταλλα - Αλουμίνιο, Σίδηρο, Υδράργυρο, Νικέλιο & Ψευδάργυρο
 • > 99% Ζιζανιοκτόνα
 • Τα βιομηχανικά κατάλοιπα, τα τοξικά, τη θολότητα, τα αιωρούμενα σωματίδια, τη λάσπη, τη σκουριά, το χώμα και διάφορες άλλες επιβλαβείς για τον οργανισμό ουσίες.
 • Επίσης, απομακρύνει: alachlor, endrin, simazine, atrazine, ethylbenzene, styrene, benzene, ethylene dibromide (EDB), 1,1,2,2-tetrachloroethane, carbofuran, haloacetonitriles, tetrachloroethylene, carbon tetrachloride, bromochloroacetonitrile, toluene, chlorobenzene, dibromoacetonitrile, 2,4,5-TP(silvex), chloropicrin, dichloroacetonitrile, tribromoacetic acid, 2,4-D, trichloroacetonitrile, 1,2,4-trichlorobenzene, dibromochloropropane (DBCP), haloketones, 1,1,1-trichloroethane, o-dichlorobenzene, 1,1-dichloro-2-propanone, 1,1,2-trichloroethane, p-dichlorobenzene, 1,1,1-trichloro-2-propanone, trichloroethylene, 1,2-dichloroethane, heptachlor, trihalomethanes (TTHM), 1,1-dichloroethylene, heptachlor epoxide, bromodichloromethane, cis-1,2-dichloroethylene, hexachlorobutadiene, bromoform, trans-1,2-dichloroethylene, hexachlorocyclopentadiene, chlorodibromomethane, 1,2-dichloropropane, lindane, chloroform, cis-1,3-dichloropropylene, methoxychlor, xylenes, dinoseb, pentachlorophenol
 • Τα VOCs (Volatile Organic Compounds - Πτητικές Οργανικές Ενώσεις) περιέχουν χημικά που προέρχονται τόσο από τον άνθρωπο όσο και τη φύση. Συνήθως τα βρίσκουμε σε πηγάδια ή σωληνώσεις. Μερικά VOCs είναι τα φυτοφάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα και τα εντομοκτόνα που εισέρχονται στα υπόγεια ύδατα μετά την εφαρμογή τους. Άλλες πτητικές οργανικές ενώσεις εισέρχονται στα υπόγεια ύδατα μέσω τις βιομηχανικής χρήσης ή των αποχετεύσεων.
 • Μείωση Ραδιονουκλιδίων
 • Δεν αφαιρεί τα αναγκαία για τον οργανισμό μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
 • Μπορεί να μπει σε οποιαδήποτε συσκευή του εμπορίου ύψους 10 ιντσών.
 • Βελτιώνει σημαντικά τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.
 • Πρέπει να αντικαθίσταται τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο.
 • Αντοχή φίλτρου : 4500 λίτρα. 

Στο τρίτο στάδιο, υπάρχει ένα ειδικό φίλτρο διάσπασης αλάτων που περιορίζει το αισθητικό αποτέλεσμα των αλάτων (τα γνωστά άσπρα στίγματα στον νεροχύτη της κουζίνας).

Βέλτιστη λειτουργία:

 • Μέγιστη πίεση λειτουργίας 125 psig
 • Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας 37.7° C (100° F)
 • Ελάχιστη θερμοκρασία λειτουργίας 4.4° C (40° F)
 • Προτεινόμενη ροή νερού 2,3 - 3,8 λίτρα το λεπτό (0.6 - 1.0 G.P.M.)
Κατασκευαστές:
Primato
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΡΔΑΡΗΣ
Επιβεβαιωμένη Αγορά
Πλεονεκτήματα
Καλή ποιότητα νερού
Μειονεκτήματα
Μειωμένη ροή νερού
Σχόλιο
Δυστυχώς δεν έμεινα ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο φίλτρο. Μετά από δύο μήνες (και όχι έξι μήνες όπως λέει η περιγραφή του προϊόντος) η ροή νερού μειώθηκε κατά πολύ. Το ανοίξαμε, το καθαρίσαμε (ήταν καθαρό), η ροή αυξήθηκε λίγο αλλά πάλι μετά από λίγες μέρες ξαναμειώθηκε. Μπουκάλι 330ml ήθελε ένα ολοκληρο λεπτό για να γεμίσει! Να τονίσω ότι μένουμε σε περιοχή με δυνατή πίεση νερού στη βρύση. Δυστυχώς καθόλου ευχαριστημένος.
ΘΩΜΑΣ ΒΑΡΔΗΣ
Σχόλιο
ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Κερκίρη Τάνια
Σχόλιο
μεγάλη ποικιλια από καινοτόμα προίόντα, καλες τιμές και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Έχω ψωνίσει πολλές φορές από αυτούς και θα ξαναψωνίσω. Με προσέχουν και μ' αρέσει!
Χαρίτων Κασαπίδης
Σχόλιο
Χρησιμοποιώ φίλτρα νερού εδώ και δέκα χρόνια. Το συγκεκριμένο φίλτρο είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Το μόνο θέμα είναι ότι θα ήθελα τις λαστιχένιες ροδέλες στο πάνω και κάτω μέρος να είναι πιο μαλακές γιατί βιδώνει στο φίλτρο με μεγάλη δυσκολία. Θέλει να έχεις κλειδί.
Γιάννης Ζίγκας
Σχόλιο
Έχω διαβάσει και αναζητήσει από πολλές εταιρείες πιο είναι το κατάλληλο φίλτρο για την περιοχή μου.Το προσωπικό σας με βοήθησε να καταλήξω σε αυτήν την επιλογή από την οποία έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
ΚΥΡΙΤΣΑΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Σχόλιο
ΜΕ 59€ ΠΕΤΥΧΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΦΙΛΤΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟ ΠΕΛΑΤΗ.
Πετρος Καραμανώλης
Σχόλιο
Πάντα ήθελα να βάλω κεραμικό φίλτρο στην συσκευή που είχα. Το δοκίμασα με φίλτρο της Aquacera και δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος. Η ροή είναι σε καλό επίπεδο και η γεύση του νερού ωραιότατη.
Νικος Αυγουστάκης
Σχόλιο
Χρησιμοποιώ φίλτρα εδώ και 7 χρόνια. Ομολογώ ότι με το συγκεκριμένο έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Σχόλιο
Ήθελα κεραμικό φίλτρο και να μειώνει και τα άλατα. Μου σύστησαν από την εταιρεία το συγκεκριμένο και έπειτα από 2 μήνες χρήσης, είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 | 210 27 55 681 | 210 411 6497
Για ό, τι χρειάζεστε!