2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Σετ ανταλλακτικά φίλτρα για αντίστροφη όσμωση Fluxtek KALYS - KLSRFPT11

In stock
RO FIlter Pack KALYS
169.00
(με ΦΠΑ)

Το σετ περιλαμβάνει όλα τα ανταλλακτικά φίλτρα που χρειάζεστε για την αντίστροφη όσμωση KALYS, δηλαδή φίλτρο στερεών, φίλτρο κοκκώδους ενεργού άνθρακα, φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα, μεμβράνη 75GPD και βακτηριοστατικό φίλτρο ενεργού άνθρακα. Τα φίλτρα αυτά ταιριάζουν μόνο στην αντίστροφη ώσμωση KALYS.

+
  • Κόστος αποστολής

Το σετ περιλαμβάνει:

Στάδιο 1: Φίλτρο πολυπροπυλενίου που μειώνει τα χώματα, τις λάσπες και τη σκουριά. Προστατεύει τα επόμενα στάδια φιλτραρίσματος νερού.

Στάδιο 2: Φίλτρο κοκκώδους ενεργού άνθρακα. Μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο, δυσάρεστη γεύση, οσμή, αιωρουμένα σωματίδια, άμμο, σκουριά, λάσπη, χώματα, ολικό οργανικό άνθρακα, βιομηχανικές οργανικές ενώσεις (τετραχλωροαιθυλένιο, τριχλωροαιθυλένιο), διαλυμένες οργανικές ενώσεις, οργανικό χρώμα, διαλυμένο σίδηρο, μαγγάνιο.

Στάδιο 3: Φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα με διαπερατότητα 0,5 micron. Μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, τη δυσάρεστη γεύση και οσμή, τα βαρέα μέταλλα, το χλωροφόρμιο, τα φυτοφάρμακα, τα οργανικά χημικά, τiς πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC), τα βιομηχανικά κατάλοιπα, τα τοξικά, τη θολότητα, τις κύστες, Cryptosporidium, Giardia, Toxoplasma, τα βακτηρίδια, τους μικροοργανισμούς, τις ίνες αμιάντου, τα αιωρούμενα σωματίδια, τη λάσπη, τη σκουριά, τα χώματα και διάφορες άλλες επιβλαβείς για τον οργανισμό ουσίες.

Μειώνει επίσης τον μόλυβδο, τις κύστες και τα βαρέα μέταλλα.

Στάδιο 4: Μεμβράνη Αντίστροφης Όσμωσης 75GPD (γαλόνια τη μέρα, δηλαδή 284 λίτρα τη μέρα). Η μεμβράνη έχει διαπερατότητα 0,0001 μικρά και απομακρύνει ουσιαστικά όλες τις βλαβερές ουσίες. Παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα και μπορεί να αποδώσει 284 λίτρα φιλτραρισμένου νερού σε ένα 24ωρο.

Στάδιο 5: Μετά την μεμβράνη το νερό αποθηκεύεται στη δεξαμενή. Μετά τη δεξαμενή το νερό περνάει από το φίλτρο ενεργού άνθρακα με nanosilver (είναι δηλαδή εμποτισμένο με βακτηριοστατικό ασήμι που αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων και βακτηρίων). Το φίλτρο αυτό κάνει ένα τελικό "ραφινάρισμα" στο στάσιμο νερό της δεξαμενής. Επειδή το νερό που παράγεται από την αντίστροφη όσμωση είναι σχετικά άγευστο, το φίλτρο αυτό διορθώνει αυτές τις ατέλειες για να μπορείτε να απολαμβάνετε καλύτερα το νερό σας.


Τα φίλτρα αυτά είναι QUICK CHANGE, δηλαδή γρήγορης αλλαγής. Δεν χρειάζεται να ξεβιδώσετε τη συσκευή ή κάποια θήκη με εργαλεία. Απλά περιστρέφετε απαλά με το χέρι σας αριστερόστροφα και τραβάτε για να βγει το φίλτρο. Για να τοποθετήσετε το καινούργιο αρκεί να πιέσετε προς τα μέσα και να περιστρέψετε απαλά με το χέρι σας το φίλτρο δεξιόστροφα.

Κατασκευαστές:
Fluxtek

Δε βρέθηκαν Κριτικές

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 | 210 27 55 681 | 210 411 6497
Για ό, τι χρειάζεστε!