2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Σετ ανταλλακτικά φίλτρα για αντίστροφη όσμωση. Primato RO FIlter Pack

In stock
RO FIlter Pacκ
88.50
(με ΦΠΑ)

Το σετ περιλαμβάνει όλα τα ανταλλακτικά φίλτρα που χρειάζεστε για την αντίστροφη όσμωση εκτός από τη μεμβράνη που αλλάζει κάθε 2 χρόνια.

+
  • Κόστος αποστολής
  • Τα ανταλλακτικά φίλτρα που περιλαμβάνονται στο σετ ταιριάζουν στα περισσότερα συστήματα αντίστροφης όσμωσης.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ! Κυκλοφορούν στο εμπόριο συστήματα αντίστροφης όσμωσης όπου στο πρώτο και τρίτο στάδιο υπάρχουν φίλτρα πολυπροπυλενίου. Αυτό είναι λάθος καθώς η μεμβράνη της όσμωσης χαλάει από το χλώριο και τα χημικά και όχι από τα χώματα όπως πιστεύουν πολλοί. Γιαυτό, σε μία σωστή όσμωση, το φίλτρο πολυπροπυλενίου μπαίνει στο πρώτο στάδιο για να προστατεύσει τα φίλτρα ενεργού άνθρακα τα οποία μπαίνουν στο δεύτερο και τρίτο στάδιο. Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα με τη σειρά τους καθαρίζουν το νερό από τα χημικά και το χλώριο ώστε να δουλέψει περισσότερο καιρό και πιο σωστά η μεμβράνη. Μία καθαρή και σωστή μεμβράνη δουλεύει καλύτερα κι έτσι δεν απορρίπτεται πολύ νερό από το σύστημα στην αποχέτευση.

Το σετ περιλαμβάνει:

Στάδιο 1: Φίλτρο πολυπροπυλενίου που μειώνει τα χώματα, τις λάσπες και τη σκουριά. Προστατεύει τα επόμενα στάδια φιλτραρίσματος νερού.

Στάδιο 2: Φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα Primato ULTRA CTO με διαπερατότητα 5 micron. Μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο, δυσάρεστη γεύση, οσμή, αιωρουμένα σωματίδια, άμμο, σκουριά, λάσπη, χώματα, ολικό οργανικό άνθρακα, βιομηχανικές οργανικές ενώσεις (τετραχλωροαιθυλένιο, τριχλωροαιθυλένιο), διαλυμένες οργανικές ενώσεις, οργανικό χρώμα, διαλυμένο σίδηρο, μαγγάνιο.

Στάδιο 3: Φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα PRIMATO ULTRA PB με διαπερατότητα 0,5 micron. Μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, τη δυσάρεστη γεύση και οσμή, τα βαρέα μέταλλα, το χλωροφόρμιο, τα φυτοφάρμακα, τα οργανικά χημικά, τiς πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC), τα βιομηχανικά κατάλοιπα, τα τοξικά, τη θολότητα, τις κύστες, Cryptosporidium, Giardia, Toxoplasma, τα βακτηρίδια, τους μικροοργανισμούς, τις ίνες αμιάντου, τα αιωρούμενα σωματίδια, τη λάσπη, τη σκουριά, τα χώματα και διάφορες άλλες επιβλαβείς για τον οργανισμό ουσίες.

Μειώνει επίσης τον μόλυβδο, τις κύστες και τα βαρέα μέταλλα.

Στο τέταρτο στάδιο τοποθετείται η μεμρβάνη της όσμωσης που δεν περιλαμβάνεται σε αυτό το σετ. Η μεμβράνη αλλάζει κάθε 2 χρόνια.

Στάδιο 5: Μετά την μεμβράνη το νερό αποθηκεύεται στη δεξαμενή. Μετά τη δεξαμενή το νερό περνάει από το φίλτρο κοκκώδους ενεργού άνθρακα από καρύδα Primato Inline. Το φίλτρο αυτό κάνει ένα τελικό "ραφινάρισμα" στο στάσιμο νερό της δεξαμενής. Επειδή το νερό που παράγεται από την αντίστροφη όσμωση είναι σχετικά άγευστο, το φίλτρο αυτό διορθώνει αυτές τις ατέλειες για να μπορείτε να απολαμβάνετε καλύτερα το νερό σας.

Κατασκευαστές:
Primato

Δε βρέθηκαν Κριτικές

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 | 210 27 55 681 | 210 411 6497
Για ό, τι χρειάζεστε!