2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Η Primato Hellas εισάγει και διανέμει σε όλη την Ελλάδα φίλτρα νερού, φίλτρα νερού για ψυγεία, σακούλες για ηλεκτρικές σκούπες, ανταλλακτικά ηλεκτρικής σκούπας, καθαριστικά, είδη οικιακής χρήσης, ηλεκτρικές μικροσυσκευές κ.α..

Εισαγωγές

Εισάγουμε το 80% των προϊόντων που διανέμουμε από τις ΗΠΑ, την Αγγλία, τη Γαλλία, την Κίνα και την Ταϊβάν. Γι' αυτόν το λόγο, έχουμε πάντα απόθεμα προϊόντων και προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση.

Εξαγωγές

Το 2010, η Primato Hellas μπήκε δυνατά στον χώρο των εξαγωγών. Είμαστε Gold Member στο alibaba.com, το site που χρησιμοποιούν όλοι οι εισαγωγείς κι εξαγωγείς παγκοσμίως. Οι εξαγωγές αφορούν κυρίως στα φίλτρα νερού και στα φίλτρα νερού για ψυγεία.1292406950059_us-myalibaba-web3_7

Αντιπροσωπείες:

Primato. Τα φίλτρα νερού Primato είναι πιστοποιημένα στην Ελλάδα και βρίσκονται στην ελληνική αγορά από το 2008. Διαθέτουν εγγύηση καλής λειτουργίας.

Σακούλες για σκούπες. Η Primato Hellas διανέμει σε όλη την Ελλάδα σακούλες και ανταλλακτικά για όλες τις ηλεκτρικές σκούπες. Με την τεράστια γκάμα και ποικιλία μας, εγγυώμαστε στον καταναλωτή και το κατάστημα που συνεργαζόμαστε ότι καλύπτουμε σε σακούλες όλα τα μοντέλα και τις μάρκες της αγοράς των τελευταίων 25 ετών.

Pure Pro - φίλτρα νερού. Η Pure Pro είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο κατασκευάστριες εταιρείες φίλτρων νερού, με εργοστάσια στην Αμερική και στην Ταϊβάν. Τα προϊόντα Pure Pro είναι πιστοποιημένα στους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους, όπως είναι ο NSF, για την ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές τους.

Matrikx - φίλτρα νερού. Η Matrikx είναι παγκοσμίως η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής φίλτρων ενεργού άνθρακα. Η κατασκευή των φίλτρων γίνεται στην Αμερική με τις πιο υψηλές προδιαγραφές κι όλα τα φίλτρα φέρουν την πιστοποίηση NSF.

Axor - εξειδικευμένα καθαριστικά για το σπίτι. Διαθέτουμε και διανέμουμε σε καταστήματα μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων καθαριστικών για το σπίτι, όπως καθαριστικά φούρνου, καθαριστικά για επιφάνειες ίνοξ, καθαριστικά για κεραμικές εστίες, υγρά καθαρισμού αλάτων από καφετιέρες, ατμοσίδερα, μηχανές εσπρέσο κτλ. Όλα τα προϊόντα της Ιταλικής εταιρείας Axor κατασκευάζονται εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία.

Ηλεκτρικές συσκευές Roller. Το εργοστάσιο βρίσκεται στην Ελλάδα και λειτουργεί ασταμάτητα εδώ και 35 χρόνια, κατασκευάζοντας βάσεις ηλεκτρικών συσκευών με ρόδες και ηλεκτρικές συσκευές όπως ψηστιέρες, μπάρμπεκιου κτλ. Το εργοστάσιο ξεχωρίζει για τις υψηλές προδιαγραφές παραγωγής και την άριστη ποιότητα προϊόντων.

Εάν ενδιαφέρεστε για συνεργασία και χονδρική πώληση, παρακαλούμε μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 2310 383 588.