2310 383 588
Θεσσαλονίκη

210 27 55 681
Αθήνα

210 411 6497
Πειραιάς

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00, Σάββατο 09:00 - 17:00

Ξένες Γλώσσες:

Είμαστε μiα Ελληνική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε πριν αλλά και πολύ μετά την πώληση και είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε και να σας λύσουμε όλες τις απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τα προϊόντα μας. Φροντίζουμε τα προϊόντα να έρθουν στο σπίτι σας το συντομότερο δυνατό και με τη μέγιστη φροντίδα. Πουλάμε μόνο ποιοτικά προϊόντα, γι'αυτό και προσφέρουμε εγγύηση. Μάλιστα, ΟΛΑ τα φίλτρα νερού που μπορείτε να δείτε στο κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη και στο eshop μας, έχουν 10 Χρόνια Εγγύηση.


Πληρώστε με ασφάλεια
Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά στον κούριερ, μέσω Paypal, μέσω Google Pay, Apple Pay, Stripe ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας (Visa, Maestro, Diners κ.α.). Χρησιμοποιούμε το Online Σύστημα Συναλλαγών της Alpha Bank που δέχεται όλες τις κάρτες στην Ελλάδα. Έτσι, οι κωδικοί της κάρτας σας είναι ασφαλείς, αφού δεν φαίνονται στη σελίδα μας αλλά στο σύστημα της τράπεζας. Η τράπεζα μάς ενημερώνει αυτόματα ότι ολοκληρώθηκε η πληρωμή, κι έτσι μπορούμε να στείλουμε τα προϊόντα στη διεύθυνση που έχετε ορίσει.


Εύκολη τηλεφωνική παραγγελία
Εάν οι ηλεκτρονικές αγορές σας δυσκολεύουν, τότε απλά καλέστε μας στο 2310 383 588 | 210 27 55 681 | 210 411 64 97! Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε για απορίες ή ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με τα προϊόντα μας.


Δωρεάν αντικαταβολή
Ο κούριερ θα παραδώσει τα προϊόντα στο σπίτι σας και θα τον πληρώσετε χωρίς επιπλέον χρέωση.


Εγγύηση σε όλα τα προϊόντα
Τα προϊόντα μας έχουν εξαιρετική ποιότητα, γι'αυτό και είμαστε σε θέση να δώσουμε εγγύηση. Εάν το προϊόν που αγοράσατε από εμάς έχει κάποιο πρόβλημα, τότε αναλαμβάνουμε εμείς να το παραλάβουμε με κούριερ από το σπίτι σας!


Αποστολή προϊόντων με κούριερ
Στέλνουμε τα προϊόντα με κούριερ εντός τριών ημερών. Προσέχουμε πολύ τη συσκευασία των προϊόντων σας και φροντίζουμε να έρθουν στο σπίτι σας με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Το κόστος αποστολής είναι 4 € για όλη την Ελλάδα. Για αγορές άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.


Γρήγορες αγορές
Δεν χρειάζεται να κάνετε εγγραφή για να παραγγείλετε. Έτσι, μπορείτε να ολοκληρώσετε γρήγορα τις αγορές σας. Εάν κάνετε εγγραφή όμως, θα μπορείτε να δείτε μελλοντικά όλο το ιστορικό των αγορών σας. Φυσικά, μπορείτε πάντα να παραγγείλετε τηλεφωνικά ή μέσω email.