0030 2310 383 588
Wir helfen Ihnen gerne weiter!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά!

16/12/2014
von Γιάννης Μπουζάνας

Το κρύο αισθητό μέσα από τα χοντρά μπουφάν. Η παγωνιά δεν βρίσκει εμπόδιο ούτε από το πλεκτά, μάλλινα πουλόβερ. Τρυπάει μέχρι το κόκκαλο. Κασκόλ, γάντια, σκουφιά. Χειμώνιασε για τα καλά. Κόσμος περπατά στους δρόμους νευρικά, αλλά όχι με νεύρα. Κανείς δεν έχει νεύρα ή και να έχει δεν μπορεί να τα κρατήσει, ο λόγος, προφανής. Όσο πλησιάζουν το εορταστικό πνεύμα αρχίζει να κάνει ολοένα και εντονότερη την παρουσία του.
Λένε ότι στις γιορτές πρέπει να είμαστε πιο δοτικοί. Δοτικοί; Στις γιορτές; Μόνο; Και τις υπόλοιπες μέρες τι; Τίποτα; Αδικία, δε νομίζετε; Τι γίνεται μέσα στις γιορτές που δεν γίνεται τις υπόλοιπες μέρες; Κανονικά θα έπρεπε όλες τις μέρες να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο μας ότι έχουμε, ανεξαρτήτως εορτών. Ειδικά τώρα, αυτή την περίοδο που διανύουμε. Μέσα στην οικονομική κρίση, τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, ολόκληρη η γη. Η οικονομική κρίση μπορεί να είναι ένα από τα προβλήματα, όμως αυτό αντιμετωπίζεται μέσα στην πάροδο του χρόνου, όπως έχει δείξει ο χρόνος, τουλάχιστον από παλαιότερες παρόμοιες καταστάσεις. Φυσικά και είναι σοβαρό, όμως κρίση δεν έχουμε μόνο στην οικονομία, αλλά και στο νερό. Το οποίο δεν αντιμετωπίζεται εύκολα, βέβαια υπάρχουν τρόποι για τον περιορισμό αυτού.


Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μέσα στις γιορτές που δεν γίνεται τις υπόλοιπες μέρες. Κανονικά θα έπρεπε όλες τις μέρες να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο μας ότι έχουμε, ανεξαρτήτως εορτών. Ειδικά τώρα, αυτή την περίοδο που διανύουμε. Μέσα στην οικονομική κρίση, τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, ολόκληρη η γη. Η οικονομική κρίση μπορεί να είναι ένα από τα προβλήματα, όμως αυτό αντιμετωπίζεται μέσα στην πάροδο του χρόνου, όπως έχει δείξει ο χρόνος, τουλάχιστον από παλαιότερες παρόμοιες καταστάσεις. Φυσικά και είναι σοβαρό, όμως κρίση δεν έχουμε μόνο στην οικονομία, αλλά και στο νερό. Το οποίο δεν αντιμετωπίζεται εύκολα, βέβαια υπάρχουν τρόποι για τον περιορισμό αυτού.


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κάνουμε πέρα όλα τα προβλήματα εκτός από ένα «Τι δώρα να πάρουμε φέτος στις οικογένειες μας;». Τι βάσανο και αυτό κάθε χρόνο. Πρέπει να είναι δώρα καρδιάς, όχι μόνο θα έλεγα. Στην περίοδο που διανύουμε, όπως προείπα, πρέπει να σκεφτούμε διπλά ένα δώρο. Να είναι λειτουργικό και πάνω από όλα να κάνει ουσιαστικό καλό στους δικούς μας ανθρώπους. Γιατί ποιος δεν θέλει το καλό της οικογενείας του; Όπως προανέφερα να προσφέρουμε ότι έχουμε στον συνάνθρωπο, ένα ποτήρι νερό είναι το πιο βασικό για εμένα. Καθαρό, πόσιμο. Τι καλύτερο λοιπόν χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο νερού. Το οποίο είναι χρήσιμο σε κάθε οικογένεια, της εξοικονομεί χρήματα και πάνω από όλα την προστατεύει. Όμως και αυτό κάποια στιγμή δεν θα το έχουμε…
Όλοι γνωρίζουμε πάνω κάτω τι συμβαίνει με το νερό. Πολλοί αδιαφορούν, άλλοι πάλι πιο ευσυνείδητοι όχι. Οι πιο δραστήριοι το έχουν πάρει στα σοβαρά (δηλαδή όπως του αρμόζει) και ήδη εξοικονομούν για έχουν στο μέλλον τα παιδιά τους, τα παιδιά μας. Εσύ; Σύμφωνα με μελέτες που σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα η Ελλάδα είναι πρώτη στη σπατάλη νερού. Οι επιστήμονες κάθε μέρα που περνάει εκπέμπουν όλο και πιο δυνατά SOS για το πόσιμο νερό της γης. Έχουμε φτάσει σε σημείο να μιλάμε για ολοκληρωτική πτώχευση του νερού. Και ο κόσμος ακόμα αδιαφορεί. Ακόμη και εσύ που διαβάζεις αυτό το άρθρο, δεν έχεις σκεφτεί ποτέ πως μπορείς να ελαττώσεις την κατανάλωση σου -όχι αυτή που πρέπει να καταναλώνει ο οργανισμός σου για να έχεις υγεία- αλλά γενικά της καθημερινότητας σου.
Έρχονται Χριστούγεννα, κάνε αυτό που αξίζει σε όλο το κόσμο και περισσότερο σε εσένα... Χάρισε ένα ακόμη καθαρό ποτήρι στο μέλλον. Ακόμη το σκέφτεσαι;

Πάρε μέρος στον Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό της Primato, για να κερδίσεις το φίλτρο νερού άνω πάγκου!

Πως να πάρεις μέρος:

Kommentare

τελειο δωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xrisimo!!!!!!
Nice dwro
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ!ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
υπεροχα!
φοβερο δωρο!!!
πάρα πολύ ωραίο καλές γιορτές
Rezension verfassen

Kürzliche Beiträge Kürzliche Beiträge

George Margiolos

George Margiolos wurde in Thessaloniki geboren und absolvierte die Abteilung für Marketing des Alexandreio Technological Educational Institute in Thessaloniki. Er spricht fließend Englisch und (nicht so fließend) Deutsch.

Er war Projektmanager bei Avery Dennison - Fastener Division in Großbritannien. Dort bestand sein Hauptprojekt darin, die Produkte des Unternehmens in neue Anwendungen umzugestalten, um umweltfreundlicher zu werden. In Kombination mit der Tatsache, dass die Menschen in Großbritannien eher mit Wasserfiltern vertraut sind, hat er eine Vorliebe für umweltfreundliche Wasserfilter entwickelt, die den Gebrauch von Plastikflaschen reduzieren und die Lebensqualität der Menschen verbessern.

Seit 2008 hat er über 300 einzigartige Lehr- und Informationsartikel zu Wasserfiltern und neuen Wasseraufbereitungstechnologien veröffentlicht.

Gelegentlich fordern Universitäten und Doktoranden aufgrund ihrer Qualität und Einzigartigkeit, die Artikel von George Margoli in ihrer Arbeit zu verwenden.