2310 383 588 & 210 27 55 681
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Ξένες Γλώσσες:

Φίλτρο νερού για νιτρικά Doulton W9125047

In stock
W9125047
39.00
(με ΦΠΑ)

Το φίλτρο μείωσης νιτρικών της Doulton τοποθετείται στο πρώτο στάδιο φιλτραρίσματος και ταιριάζει μόνο σε συσκευές της αγγλικής εταιρείας DOULTON. Στο δεύτερο στάδιο, μπορείτε να βάλετε ένα ανταλλακτικό φίλτρο UltraCarb, UltraCarb Chlorasyl ή UltraCarb SI που μειώνουν έναν μεγάλο αριθμό χημικών και βελτιώνουν τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.

+
  • Κόστος αποστολής

Το φίλτρο μείωσης νιτρικών της Doulton τοποθετείται στο πρώτο στάδιο φιλτραρίσματος και ταιριάζει μόνο σε συσκευές της αγγλικής DOULTON. Στο δεύτερο στάδιο μπορείτε να βάλετε ένα ανταλλακτικό φίλτρο UltraCarb, UltraCarb Chlorasyl ή UltraCarb SI που μειώνουν μια μεγάλη λίστα από χημικά και βελτιώνουν τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.

  • Το επιτρεπόμενο όριο νιτρικών στην Ελλάδα είναι 50mg/L. Το φίλτρο θα μειώσει τα επίπεδα των νιτρικών στο 0 ή το πολύ μέχρι τα 5mg/L. Η αντοχή του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα επίπεδα των νιτρικών που έχετε στο νερό σας. Στην Ελλάδα, καλό είναι να αλλάζετε αυτό το φίλτρο δύο φορές τον χρόνο.
  • Διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν το επίπεδο των νιτρικών είναι: οι ακαθαρσίες των ζώων, τα βιομηχανικά απόβλητα, τα νερά των υπονόμων και τα λύματα, τα αζωτούχα λιπάσματα και τα γεωργικά φυτοφάρμακα.
  • Τα νιτρικά NO3 (ντρώδη ΝΟ2, αμμωνία ΝΗ4 - "κύκλος του αζώτου") των αζωτούχων λιπασμάτων, όταν εισχωρούν μέσω του πόσιμου νερού στο στομάχι μας, σχηματίζουν Ν- νιτροζοενώσεις, που είναι καρκινογόνες. Σε μωρά μικρότερα των 6 μηνών προκαλούν μεθαιμοσφαιριναιμία (ή μεθαιμογλοβιναιμία ή κυάνωση ή "σύνδρομο του μπλε μωρού") με τραγικές συνέπειες.
  • Το επιτρεπόμενο όριο των 50mg/L είναι ήδη υπερβολικό, αν αναλογιστούμε ότι στις ΗΠΑ, το αντίστοιχο όριο είναι 10mg/L.
  • Τα νιτρικά είναι εξαιρετικά καρκινογόνα και θα πρέπει να αλλάζετε το φίλτρο πριν ανέβει το επίπεδο στα 10mg/L.
  • Τοποθετείται μόνο σε συσκευές Doulton.
  • Υψηλή απομάκρυνση στερεών αιωρημάτων έως 5 μικρά (1 μικρό=1 εκατομμυριοστό του μέτρου).
Είμαστε πόλυ ευχαριστημένοι με αυτό το φίλτρο, σε συνδιασμό με το Ultra Carb SI το νερό είναι όπως πρέπει. Άοσμο, άχρωμο και άγευστο.
Όσων αφορά την Primato σαν εταιρία, την προτείνω ανεπιφύλακτα. Επαγγελματίες, κατηρτισμένοι, ευγενικοί και πρόθυμοι να δώσουν λύσεις. Απίστευτα γρήγοροι στην αποστολή. Πολλά μπράβο!
Το φίλτρο κάνει δουλειά με τα νιτρικά. Το τσεκάραμε με ανάλυση.
Πραγματικά αισθάνομαι υποχρεωμένος να κάνω κριτική σ αυτό το φίλτρο. Κι αυτό γιατί ήμουν αρκετά διστακτικός πριν την απόφαση να το αγοράσω. Η αγορά έγινε κατόπιν παρότρυνσης του υπάλληλου στο τηλεφωνικό κέντρο, ο οποίος ήταν ξεκάθαρο πως είχε της απαραίτητες τεχνικές γνώσεις. Για όσους δεν γνωρίζουν τα νιτρικά στο νερό είναι αρκετά επικίνδυνα και όταν υπάρχουν κάνουν το νερό μη πόσιμο.

Έτσι λοιπόν αποφάσισα και πήρα την διπλή συσκευή κάτου πάγκου της doulton. Το κόστος η αλήθεια είναι πως δεν ήταν μικρό. Βάζοντας λοιπόν το συγκεκριμένο φίλτρο στο πρώτο σταδιο (και στο δεύτερο τον ενεργό άνθρακα που έχει ούτως η άλλως η συσκευή) το κόστος έφτασε στα 210€.

Το φίλτρο ήρθε στην πόρτα μου σε λίγοτερο από 11 ώρες!!!!! Ήταν η πρώτη έκπληξη, και μάλιστα ευχάριστη. Παρ όλα αυτά η ακόμα πιο ευχάριστη έκπληξη ήρθε 3 μέρες μετά την εγκατάσταση. Κι αυτό διότι πήγα το νερό του φίλτρου για χημική ανάλυση. Για να πω την αλήθεια είχα ακομά τις επιφυλάξεις μου για το ποσό που είχα διαθέσει. Το αποτέλεσμα τις ανάλυσης λοιπόν έβγαλε ασπροπρόσωπο και το φίλτρο και τον πωλητή που με εξυπηρέτησε. Τα νιτρικά από 37-39 είχαν κατέβει στο 0,4!!!

Πραγματικά δεν έχω λόγια για τον επαγγελματισμό και το πρόσωπο που δείχνει η εταιρεία, καθώς χτίζει το προφίλ της με άψογη εξυπηρέτηση και πάνω από όλα αξιόπιστα προϊόντα.
Γράψτε μία κριτική
Κατασκευαστές:
Doulton

Τι λένε οι πελάτες μας

Δωρεάν αποστολή
για αγορές άνω των 50€

2310 383 588 & 210 27 55 681
Για ό, τι χρειάζεστε!